top of page
Astrid Johnsen Orkla web.jpg

ASTRID JOHANSEN

Campaign Coordinator

Astrid jobbar som Campaign Coordinator för Gymgrossisten. Hon har jobbat på HSNG i snart fyra år.
-Jag började hösten 2014 som Website Manger för vår norska site. Men för ett par månader sedan fick jag möjligheten att ta kliva på rollen som Campaign Coordinator, vilket innebär ett mer övergripande ansvar för kampanjarbetet.
Att arbeta som Campaign Coordinator innebär att Astrid ansvarar för kampanjplanering för Gymgrossistens e-handel samt fysiska butiker i fyra länder. Hon har ett nära samarbete med inköp- och marknadsavdelningen, men stort fokus ligger också på analys och uppföljning av kampanjerna.
-Jag tycker om att få vara länken mellan avdelningar och ha den övergripande blicken över kampanjerna på site och i butik. Jag ser mig själv som ”spindeln i nätet”. Det är mycket snabba vändningar och utmaningen är att få alla inblandande att synka. Men det är också det som är tjusningen i min roll, ingen dag är den andra lik, säger Astrid.
Astrid trivs mycket bra på HSNG. Hon menar att det finns många aspekter som gör HSNG till en bra arbetsgivare. Men ska hon lyfta ut några som sticker ut, säger hon:
-Mina härliga kollegorna som förgyller vardagen, att jobbet är flexibelt och alla får chans att bli hörda

Astrid Johansen: TeamMember
bottom of page