JOIN OUR TEAM

Come for the job
stay for the challenge

 

Finsk- & Svenskspråkig kundservicemedarbetare

Trollhättan

Är du både finsk- och svenskspråkig samt har ett genuint intresse för service, då är det här rollen för dig!  Vår kundservice är bolagets ansikte utåt och kundens röst internt. Här arbetar ett glatt och serviceinriktat gäng som fokuserar på kunden i alla avseenden. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder inte bara är nöjda, utan även glada! Kundkontakten sker via våra fyra kommunikationskanaler - telefon, mejl, chatt och sociala medier Välkommen med din ansökan!

Backend Developer

Solna

Vi på Health & Sports Nutrition Group söker en Backend Developer för våra siter Gymgrossisten, Fitness Market,  Bodystore och Proteinfabrikken. Du kommer att arbeta på Techavdelningen på ett utpräglat e-handelsföretag, med en stark ägare i ryggen – Orkla, Nordens ledande leverantör av konsumtionsvaror. Vi på Tech arbetar strukturerat och prioriterar organisationens önskemål efter avkastning. Vi arbetar kontinuerligt med A/B-testning för att se var vi kan få störst effekt. Välkommen med din ansökan!

Danskspråkig E-Com & Customer Experience Agent

Trollhättan, Solna, Stokke (Norge) eller distans Danmark

Ligger service i ditt DNA? Har du ett genuint intresse av e-handel, hälsa och nutrition? Då kommer här en unik möjlighet för dig att arbeta i en bred roll där du blir delaktig i stora delar av kundupplevelsen.  Vi söker just nu en danskspråkig medarbetare till en kombinerad roll mellan E-Commerce Operationsteamet och Kundservice. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där placering kan diskuteras. Välkommen med din ansökan!

Head of Legal & Compliance

Solna

Vi söker dig som har jobbat några år som bolagsjurist och är redo för en ny utmaning. Rollen som Head of Legal & Compliance innebär ett övergripande, operativt och taktiskt ansvar för de målsättningar, strategier och riktlinjer som gäller för legal- och complianceavdelningen inom bolaget.  Välkommen med din ansökan!

Financial Assistant

Solna

Har du ett gott siffersinne och trivs med administrativt arbete? Då kan det här vara rollen för dig! HSNG är Nordens största företag inom försäljning av kosttillskott och just nu söker vi en ekonomiassistent som kan ansvara för vår leverantörreskontra, med utvecklingspotential inom redovisning. Välkommen med din ansökan!