JOIN OUR TEAM

Come for the job
stay for the challenge

Quality Manager 

Placerad i Solna

Till vår regulatoriska avdelning söker vi nu en kvalitetsansvarig. Den regulatoriska avdelningen på HSNG ansvarar för att vår verksamhet sköts korrekt ur både ett legalt och regulatoriskt perspektiv. Exempel kan vara att vi säkerställer att de produkter vi säljer är säkra för våra konsumenter, uppfyller befintliga lagar och standarder samt är godkända av relevanta myndigheter

(för närvarande verksamma inom Norden).

Välkommen med din ansökan!

Product Developer

Placerad i Solna

Vill du bli en del av HSNG´s produktvecklingsteamet? 

Vi söker just nu en självgående och driven produktutvecklare vars uppdrag är att utveckla Own Brands varumärkesportfölj med senaste innovationerna och smakerna samt förbättra och vårda befintligt sortiment. Välkommen med din ansökan! 

 

Commercial Manager Gymgrossisten

Placerad i Solna

HSNG söker nu en Commercial Manager som ska ansvara för Gymgrossistens onlineförsäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa framåt och som vill bli en del av vår organisation med en tydlig ambition att utveckla verksamheten vidare och få den att växa.

Orderplockare / Logistiker

Placerad i Trollhättan

Vi söker dig som vill arbeta deltid i vår logistikverksamhet i Trollhättan. Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

Finsktalande Online Store Manager

Placerad i Solna

Har du intresse för sport, träning och hälsa i vardagen och vill vara med i teamet som driver Nordens e-handelssiter för kosttillskott och sportnutrition? Vi söker nu ytterligare en förändringsdriven Online Store Manager till att förstärka vårt nordiska team