JOIN OUR TEAM

Come for the job
stay for the challange

Brand Engagement Specialist

Placerad i Solna

Vi söker nu ytterligare en Brand Engagement Specialist till vårt marknadsteam. I rollen arbetar du med att skapa engagemang för hälsa och träning genom att låta konsumenter i hela Norden upptäcka och utforska våra varumärken och e-handelssajter.

Välkommen med din ansökan!

Product Developer

Placerad i Solna

Vill du bli en del av HSNG´s produktvecklingsteamet? 

Vi söker just nu en självgående och driven produktutvecklare vars uppdrag är att utveckla Own Brands varumärkesportfölj med senaste innovationerna och smakerna samt förbättra och vårda befintligt sortiment. Välkommen med din ansökan! 

 

Commercial Manager Gymgrossisten

Placerad i Solna

HSNG söker nu en Commercial Manager som ska ansvara för Gymgrossistens onlineförsäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta resa framåt och som vill bli en del av vår organisation med en tydlig ambition att utveckla verksamheten vidare och få den att växa.

Inköpsassistent

Placerad i Solna

Är du i början av din karriär och vill få möjlighet att utvecklas i rollen som inköpsassistent? Vill du arbeta i ett ungt företag med ett starkt varumärke? Då kan denna tjänst vara rätt för dig! Med anledning av en föräldraledighet söker vi nu en vikarierande inköpsassistent till vårt huvudkontor i Solna Business Park. Ett uppdrag som sträcker sig från slutet av våren/början av sommaren och ca ett år framåt. Välkommen med din ansökan!

Finsktalande Online Store Manager

Placerad i Solna

Har du intresse för sport, träning och hälsa i vardagen och vill vara med i teamet som driver Nordens e-handelssiter för kosttillskott och sportnutrition? Vi söker nu ytterligare en förändringsdriven Online Store Manager till att förstärka vårt nordiska team

Truckförare

Placerad i Trollhättan

Är du en fena på att köra truck och dessutom gillar fysiskt arbete? Då vill vi att du söker tjänsten som truckförare på nordens ledande e-handelsbolag inom kosttillskott och nutrition!

 Välkommen med din ansökan!