top of page
Header HSNG1.png
Life at HSNG: Välkommen

HSNG SOM ARBETSGIVARE

Fördelarna med att jobba hos oss är många. Eftersom vår personal är det viktigaste vi har är vårt mål att skapa en härlig arbetsplats där du kan utvecklas och ha roligt samtidigt som du bidrar till bolagets framgångar. Vi tror helt enkelt att du presterar som bäst när du har kul på jobbet tillsammans med ditt crew. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig när du väljer att ansluta dig till vårt team!

Life at HSNG: Text
soccer.jpg

ARBETSPLATS  OCH GEMENSKAP

Vi är verksamma på två orter i Sverige. Huvudkontoret finns i Solna och vår logistik samt kundservice finns i Trollhättan. På båda orterna strävar vi efter att skapa en så kreativ och rolig arbetsplats som möjligt. Vi varvar hårt arbete med roliga aktiviteter som bidrar till trivsel och ökad gemenskap. Det kan vara allt från en avslappnad after work med kollegorna till den årliga prestigefyllda pingis- och dartturneringen. Behöver vi nämna att det tränas gediget på rasterna inför finalerna?!

VI FIRAR STORT SOM SMÅTT

Hos oss älskar vi att fira våra segrar och sätter men än gärna guldkant på tillvaron. Visst brinner vi för träning och hälsa, men vi skulle aldrig missa kanelbullens dag eller fettisdagen. Förutom alla festliga högtider som dyker upp under året så uppmärksammas självklart också vår personal och utomordentliga arbetsinsatser. Nylanseringar, nyslagna rekord av olika slag eller födelsedagar, allt är värt att fira. I slutet av året delar vi ut utmärkelsen årets HSNG:are. Norpar du inte det priset finns det andra utmärkelser att få, tex månadens medarbetare!

Image by Aliona Gumeniuk
GGbranding_bakgrund_v2_edited.jpg

TRÄNING OCH HÄLSA

Som Nordens ledande företag inom hälsa, kost och träning vill vi så klart även främja god hälsa bland våra medarbetare. Vi erbjuder bland annat friskvårdskuponger till ett generöst värde, massage på arbetstid till kraftigt reducerat pris samt förmånliga erbjudanden på träningsanläggningar runt om i Sverige. Dessutom uppmuntrar och sponsrar vi medarbetare som vill ägna sig åt andra hälsofrämjande aktiviteter. Läs mer här.

BÄTTRE PRISER

En anställning hos oss innebär ännu bättre priser! Vi erbjuder generösa rabatter när du handlar hos Gymgrossisten.com och Bodystore.com.

90424608_263897157945979_640614287199791
shutterstock_390454498_edited.jpg

KARRIÄR OCH UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Inom vårt bolag finns det inte bara ett sätt att utvecklas och avancera. Vi har valt bort formella karriärvägar för att ge dig flexibiliteten att själv vara med och bestämma hur dina talanger kan komma bolaget till nytta på bästa vis. Vår filosofi är att erbjuda utmaning och stimulans i det dagliga arbetet och på så sätt utveckla dina kunskaper. Vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna förslag, ta ansvar för sitt arbete och själv driva på sin egen utveckling. Det enda vi kräver av dig är att du har engagemanget, drivet och viljan att alltid göra ditt bästa.

Vill du bli en del av vårt team?

Life at HSNG: Arbete
Life at HSNG: Bild

TRÄNING OCH HÄLSA

Känner du igen uttrycket ”din kropp är ditt tempel”? För oss är kroppen ovärderlig och möjliggör allt vi bestämmer oss för att göra här i livet – den hjälper oss att uppnå våra mål och bli vårt bästa jag, oavsett vilken typ av träning eller prestation det handlar om. På våra bolag är vi övertygade om att vi med rätt kost, träning och kunskap kan prestera till max. Det är viktigt för oss att vår personal mår bra och vi uppmuntrar och sponsrar medarbetare som vill ägna sig åt andra hälsofrämjande aktiviteter. Är du till exempel sugen på att ställa upp i en löpartävling eller volleybollturnering tillsammans med dina arbetskamrater? Eller vara en team player i våra Korpenlag? Då sponsrar vi gärna med startavgift och en snygg outfit. Vår Sociala Grupp anordnar också en hel del fysiska aktiviteter för att starka både kropp och team. I Trollhättan finns även ett eget gym i lagerverksamheten att tillgå.

Traninghalsa2_edited.jpg
uppvarmning_edited.jpg
Traninghalsa3_edited.jpg

Som en ledande aktör på marknaden har vi ett ansvar att dela med oss av vår erfarenhet och kunskap, och därmed leda utvecklingen inom vår bransch. Alla ska kunna ha ett hälsosammare liv och uppnå sina mål. Det börjar med kroppen.

Life at HSNG: Funktioner
Life at HSNG: Bild

SOCIALA GRUPPEN

Personalen är vår allra viktigaste resurs! Vi vill att alla medarbetare ska känna tillhörighet och vi värdesätter stark sammanhållning och hög trivsel på vår arbetsplats. Då detta är en del av vår strategi vill vi stolt presentera den Sociala Gruppen. De har uppdraget att anordna roliga aktiviteter som gör att man ibland får ta en paus från arbetet och bara fokusera på att ha kul tillsammans med sina kollegor. Det kan vara allt från after work och kick-off, till äggmålningstävling & gemensamma träningspass. Alla medarbetare är välkomna att bidra med förslag till på aktiviteter!

Life at HSNG: Text
Bild3.JPG

FREDAGSFRUKOST

Vår heliga fredagsfrukost! Varje fredag äter vi gemensam frukost. Även här finns det en del kreativitet, det bjuds på allt från våfflor till scrambled eggs beroende på vem det är som fixar. Vi vet ju alla att en stadig frukost ger den bästa starten på dagen, eller hur?

Bild4.JPG

GOFIKA

Vi varvar hårt arbete med välförtjänta pauser där vi kan umgås med våra kollegor över en proteinbar eller en hemmabakad kaka.

Bild 10.JPG

GEMENSKAP

Vi älskar att träna och umgås. Är du som oss kanske du vill hänga med på en gemensam PT-träning efter jobbet? Eller varför inte ta med barnen för att delta i grillning och brännbollsturnering i parken en härlig sommarkväll. Oavsett vad som faller dig i smaken är vi i Sociala gruppen inte främmande för att anordna roliga aktiviteter tillsammans. Det är våra medarbetare som gör vår arbetsplats till den bästa arbetsplatsen!

Bild2.JPG

KREATIVITET

Vi är en arbetsplats med mycket kreativitet. Det syns inte minst under den årliga påskäggstävlingen och Halloween-pysslet ”Pimpa din pumpa”. Ett mycket populärt moment där alla anställda får möjlighet att ta fram sin kreativa sida. Må bäste man eller kvinna vinna!

Life at HSNG: Arbete
bottom of page