top of page
Header HSNG1.png
Våra varumärken: Välkommen

LÄR KÄNNA OSS

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Proteinfabrikken.no, Bodyman samt Fitness Market Nordic, är ledande inom försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG ägs av det industriella investmentbolaget Orkla och är ett av tolv fristående portföljbolag.
I en tid när den enskilde individen blir allt mer hälsomedveten och fysiskt aktiv på sin fritid erbjuder vi kosttillskott där kunden kan vara säker på att produkterna är både säkra och effektiva. Utöver en ledande position inom e-handel i Norden äger och saluför vi norra Europas största varumärke inom kosttillskott (Star Nutrition) och ett antal andra egna varumärken, vilket ger oss en unik och ledande marknadsposition. Genom branschledande expertis och ett nära samarbete med några av världens ledande företag inom livsmedel och nutrition utvecklar och saluför våra bolag högkvalitativa och säkra kosttillskott.

Facebook-profilbild_HSNG_vit.jpg
Våra varumärken: Om oss
Gymgrossisten_Logo_BLACK_edited_edited.j
Våra varumärken: Bild

Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden. Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet. Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden.

Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning. 

De har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.

Gymgrossisten.no  |  Bodystore.dk  | Fitnesstukku.fi

shutterstock_466490579.jpg
Våra varumärken: Om
Bodystore_Logotype_Black_RGB.jpg
Våra varumärken: Bild

Bodystore har etablerat sig som en av Sveriges ledande webbshoppar inom hälsokost och naturliga produkter. Vi har ett ständigt växande sortimentet som idag består av över 3000 produkter. I utbudet finns alltifrån kosttillskott, hälso- och kroppsvårdsprodukter, livsmedel, naturläkemedel och skönhetsprodukter samt träningskläder och träningsredskap. Bodystore.com samarbetar bara med välkända leverantörer som Holistic, Weleda, Crearome och många flera.
Bodystore.com är till för dem som ser livet som en ständig resa mot ett gladare, mer hälsosamt och mer balanserat jag. Våra kunder är medvetna om de hot som vår miljö står inför och att vi själva kan göra skillnad genom rätt beslut. Beslut som både gynnar en själv men har även positiva effekter på vår planet som ger välbehag. Deras holistiska livsstil består av hälsa , kost och träning som verkar tillsammans i symbios. Här spelar Bodystore.com en viktig roll för dem som stöd, inspiratör och guide i en balanserad och hälsosam livsstil. Ett liv i balans idag garanterar ett längre och mer hälsosamt liv imorgon. Bodystore finns för att inspirera till en hälsosam livsstil där vi inte sätter några gränser för vårt åtagande och erbjuder hälsokost till ett lågt pris.

Bodystore.com  |  Bodystore.no

shutterstock_651002233.jpg
Våra varumärken: Om
fitnessmarket_black.png
Våra varumärken: Bild

Fitness Market Nordic AB grundades 2008 och är en av Sveriges snabbast växande distributörer av sportnutrition som idag består av över 250 olika varumärken som Star Nutrition, Vitaprana, Optimum Nutrition  och många fler. Sedan början av 2015 är Fitness Market Nordic AB en del av Health and Sports Nutrition Group som ingår i den börsnoterade koncernen Orkla. Som en del av nordens ledande aktör inom sportnutrition erbjuder vi våra kunder en hög service med nordisk räckvidd samt marknadens bredaste produktportfölj som medför att vi kan skräddarsy det optimala sortimentet efter våra kunders behov. Vare sig kunderna vill förbättra sin prestation genom att bygga muskler, förlora fett eller förbättra sin uthållighet finns produkter hos oss som hjälper kunderna att nå sina mål.

82984161_596516451191971_490066709580166
Våra varumärken: Om

Welcome
to Our Site

image.png

Bodyman är en av det  största retailvarumärkena inom sportnutrition i danmark och med just fokus på den danska marknaden. 2022 blev Bodyman en del av HSNG, vilket markerar en ny utvecklingsfas för företaget. Med rötter som en mindre butik och nu en omfattande onlineplattform, erbjuder Bodyman produkter från välkända märken som tex Star Nutrition och Optimum Nutrition. Förvärvet av HSNG möjliggör ytterligare resurser och expertis, vilket stärker Bodymans position på den danska marknaden.
 

image.png

Proteinfabrikken har varit en framträdande aktör på den norska marknaden för sportnutrition sedan dess grundande 2001. År 2021 tog företaget ett signifikant kliv framåt genom att bli en del av HSNG. Detta partnerskap inledde en ny era för Proteinfabrikken, där de nu har förstärkt kapacitet att tillgodose behoven hos Norges aktiva befolkning. Under varumärket Proteinfabrikken säljs ett brett utbud av egenutvecklade produkter inom sportnutrition. Välkända baren Big100, och Whey 100% är exempel på storsäljare som inte bara återfinns online utan även dagligvarebutiker, gym och sportkedjor. Förutom sina egna produkter säljer och distribuerar Proteinfabrikken ett antal andra varumärken och produkter inom sportnutrition, kläder och träningsredskap.

bottom of page