top of page
FAQ: FAQ

JAG HAR EN FRÅGA ANGÅENDE EN AV ERA PRODUKTER. HUR KOMMER JAG I KONTAKT MED ER?

JAG VILL SKICKA IN EN SPONTANANSÖKAN. HUR GÅR JAG TILLVÄGA?

För att vi ska kunna behandla din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev direkt via våra jobbannonser. Vi tar alltså inte emot ansökningar via mail.
Alla våra lediga tjänster finner du på https://www.orkla.se/karriar/

Du når vår kundservice på telefonnummer 010-884 48 80 måndag till fredag mellan klockan 10:00 och 15:00. Eller när som helst via e-post kontakt@gymgrossisten.com 

KAN JAG GÖRA MITT EXAMENSARBETE HOS ER?

Du som skulle vilja göra ditt examensarbete hos oss är välkommen att lämna in en intresseanmälan. Vi ser helst att du har egna idéer om examensarbetet och att du har bestämt dig för inom vilket område du vill utföra ditt arbete. Vi ser gärna att du har förberett en beskrivning av ditt kommande arbete. Det behöver bara vara en kort sammanfattning, men det är viktigt att du kan förklara mål och syfte, då kan vi lättare ta ställning till om resurserna finns tillgängliga hos oss. Beskrivningen bör innehålla:
 

  • Vem är du som ska skriva arbetet?

  • Vad du är intresserad av, område och avdelning m.m.

  • Vad ditt examensarbete ska handla om (problemformulering och inriktning)?

  • Vad Gymgrossisten har för nytta av examensarbetet?

  • När du planerar att genomföra ditt examensarbete?

ERBJUDER NI PRAKTIKPLATSER?

Vi ser praktikplatser som en stor möjlighet för unga att få in en fot på arbetsmarknaden. Hos oss finns många olika arbetsområden och därmed också möjligheter till att söka praktikplats. Det är upp till varje avdelningschef att avgöra om det finns möjlighet att ta emot praktikanter på deras avdelningar. Här på vår karriärsida kan du läsa mer om vad våra avdelningar arbetar med. När du hittat området som är intressant för dig kan du kontakta vår HR-avdelning via kontaktformuläret. Vi kommer guida dig vidare till ansvarig person för att se om det finns möjlighet för dig att göra din praktik hos oss.

KAN JAG SÖKA SOMMARJOBB HOS ER?

Det är främst inom vår kundtjänst och logistikavdelning som sommarjobb kan bli aktuellt, dessvärre är det svårt för oss att erbjuda sommarjobb på övriga avdelningar. I första hand anställer vi personal som kan tänka sig fortsatt arbete efter sommaren, men du som bara vill jobba under sommarmånaderna är självklart också välkommen med din ansökan. Semesterplaneringen börjar redan i februari, så tänk på att vara ute i god tid med din ansökan.

Vi tar inte inte emot ansökningar vi mail, endast via utannonserade tjänster.

ÄR DU JOURNALIST SOM HAR EN MEDIEFÖRFRÅGAN?

Kontakta vår kommunikationchef Joanna Mossberg:

Har du frågor om Health and Sports Nutrition Group som vi inte besvarat? Låt oss veta.

bottom of page