top of page
Brigita Livaja Orkla web.jpg

BIBBI LIVAJA

Category Manager Bodystore

Som Category Manager ansvarar Bibbi för att utveckla sortimentet på Bodystore. Det handlar om att köpa in rätt produkter till rätt pris men så klart också försäljning av produkten.

-I mitt ansvarsområde ligger strategiskt och operativt ansvar för samtliga kategorier inom segmentet Natural Products. Det innebär bland annat sälj-, sortiment-, marginal och lageransvar med syfte att maximera försäljningen på Bodystore.com. Förutom det ansvarar jag för all avtalsförhandling med externa leverantörer, omvärldsbevakning och trendspaning, berättar Bibbi.

Bibbi är en riktig veteran på bolaget. Under hennes snart 10 år inom bolaget har hon arbetat på flera av HSNG:s avdelningar. Hon började som orderplockare på vår logistikavdelning i Trollhättan, för att sedan gå över till att jobba i vår kundservice.

-Efter 6 år på bolaget blev jag nyfiken på inköp och sökte tjänsten som inköpsassistent, som i sin tur lett till att jag fått avancera till det jag jobbar med idag.
Det jag gillar allra bäst med mitt jobb är att jag får jobba med inköp av produkter inom en bransch som jag brinner för samtidigt som jag har stort ansvar i att skapa goda relationer med våra leverantörer. Att ständigt känna att man utmanas och utvecklas är en stor drivkraft hos mig, säger Bibbi.

Den största utmaningen i hennes roll berättar Bibbi är att se till att följa trender och att alltid ha aktuellt sortiment till rätt pris på en marknad som ständigt förändras.  För att trivas i en roll som hennes anser Bibbi att det är viktigt att vara strukturerad då man har många bollar i luften samtidigt. Hon säger också att vara självgående och ha en god samarbetsförmåga är ett måste då nätverkande och bra samarbete är en stor del av jobbet.

-Ett stort intresse för produkten/affären och en problemlösande attityd underlättar, då man ständigt ställs inför nya utmaningar, ler Bibbi.

- Det är en spännande arbetsplats där man får stort ansvar och har stora möjligheter till utveckling. Jag har varit på bolaget i många år och en stor anledning till det är just att jag känner att jag utvecklas både i min yrkesroll och som person. Sista men inte minst alla inspirerande och duktiga kollegor som brinner för träning och hälsa, avslutar Bibbi.

Bibbi Livaja: Medarbetare
bottom of page