top of page
Mathilda Bodin.jpg

MATHILDA BODIN

Customer Service Manager

Mathilda Bodin är chef för kundservice på HSNG där hon dagligen ansvarar för att kunderna får bästa tänkbara service.
– När jag började på bolaget 2008 jobbade jag på utleveransavdelningen. Vi var på den tiden ett tiotal personer som jublade när vi lyckades utlevererar 1000 ordrar på en dag. Idag skickas betydligt fler ordrar än så, ler Mathilda. Efter utleverans fick jag möjligheten att prova på returavdelningen och kundservice där jag såsmångingom blev Team Leader och numera är Customer Serivce Manager. Det är fantastiskt att ha fått vara med på den här resa och fått följa utvecklingen HSNG har gjort och fortfarande gör, säger Mathilda.
Som kundservicechef ansvarar Mathilda för att sätta upp mål för avdelningen men också för att ge förutsättningar till att nå dem. Jobbet innebär att hålla sig uppdaterad om vilka kanaler och vilken typ av service som är attraktiv, hur och när kunderna kan nå oss utan att tumma på kvalitén. Hon coachar och stöttar sitt team och ansvarar för att avdelningen är rätt bemannad så vi finnas tillgängliga för våra kunder när de behöver oss.
– Det bästa med mitt jobb är helt klart att jobba nära kunden samt att tillhöra ett team där vi har samma mål - att ge våra kunder service i världsklass! Jag gillar också variationen i arbetet. Nya kunder, nya produkter, olika ärenden, projekt och problemlösning innebär nya utmaningar varje dag. Det är stimulerande och det blir aldrig tråkigt. I mitt arbete har jag möjlighet att utveckla mig själv, mina medarbetare och verksamheten, säger Mathilda.
För att lyckas i rollen som kundservicechef berättar Mathilda att det krävs god kommunikativ förmåga, ett närvarande ledarskap samt kompetens om vilka våra kunder är och sortimentet vi erbjuder. Samtidigt som Mathilda tycker att kunder och medarbetare är bland det roligaste med jobbet, så finns här också en av de största utmaningarna -Att hela tiden ligga i framkant inom området samt att se till att vi har nöjda kunder och personal som trivs!
– På HSNG har man möjlighet att påverka, utvecklas och jag har fantastiskt roligt på jobbet. Det finns utmaningar för den som vågar ta för sig. Det anordnas sociala tillställningar kontinuerligt som gör att vi har en stark gemenskap, det tror jag är en av huvudingredienserna till nöjd personal. För mig är dessa saker avgörande för att jag ska trivas hos en arbetsgivare, avslutar Mathilda.

Mathilda Bodin: Medarbetare
bottom of page