top of page
Sök
  • Skribentens bildHSNG AB

Bodystore.no lanseras i Norge

12 NOVEMBER 2019 07:45


Efter 20 år på den svenska marknaden tar Bodystore nu steget in i Norge. Bodystore siktar på att bli Nordens ledande aktör inom hälsoprodukter. 

- Bodystore erbjuder ett brett och innovativt sortiment inom kosttillskott och ekologiska livsmedel, som länge rönt intresse från Norge. Att nu kunna erbjuda detta till den norska marknaden det känns fantastiskt, säger Rickard Åstrand, ansvarig för Bodystore i Sverige och Norge.

Bodystore når idag nästan 200 000 kunder årligen på den svenska marknaden med ett sortiment på cirka 400 varumärken från över 100 leverantörer. Nyligen lanserades den norska e-handelsplattformen, där det i dag finns fler än 1 200 produkter att välja mellan. - Vi har samma målsättning i Norge som på den svenska marknaden, nämligen att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det är genom nära dialog med dem vi kan prioritera att utveckla och förbättra de delar av butiken som uppskattas mest, säger Rickard Åstrand.

Bodystore.com ägs av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB. HSNG äger även varumärkena Gymgrossisten, Star Nutrition och Fitness Market.

- Att HSNG som marknadsledande onlineaktör inom hälsa och sportnutrition steget över till Norge med Bodystore känns både roligt och viktigt. På så sätt kan vi ytterligare befästa vår position som marknadsledare, säger Johan Görgård, vd på HSNG.


För mer information, kontakta Rickard Åstrand, ansvarig för Bodystore i Sverige och Norge: rickard.astrand@bodystore.com, +46-70 080 78 12

345 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page