top of page
Sök
  • Skribentens bildHSNG AB

Star Nutrition inleder samarbete med Mårten Nylén

Uppdaterat: 3 juni 2020

NYHET -09 JANUARI 2017 10:36 Mårten är en av Sveriges främsta personliga tränare, hälsoutvecklare och föreläsare som har lång erfarenhet av att hjälpa sina klienter att uppnå sina mål, oavsett om det är att uppnå en målvikt eller komma i form till en Hollywood-filmning.

– Idag är träningstrenden större än någonsin och grundstenen i min definition av god hälsa är att må bra inifrån och ut och hitta glädjen i träningen. Vi är alla olika med olika utgångspunkter och målsättningar, men oavsett vad man vill uppnå för resultat så är det viktigt att balansera sin träning med bra och näringsrik kost, sömn och återhämtning. Samarbetet med Star Nutrition känns därför både väldigt rätt och naturligt för mig då jag anser att vi tillsammans kan hjälpa människor att uppnå bättre träningsresultat och hälsa, säger Mårten Nylén.

Samarbetet lanseras idag då den första i en serie av filmer släpps på Gymgrossisten.com och Youtube. Filmerna som släpps löpande under våren ger tips och handgriplig guidning till hur tittarna kan få ut mest av sin träning och uppnå en välbalanserad hälsosam livsstil.

– Vi är glada över samarbetet med Mårten då vi ser det som ett viktigt uppdrag för Nordens största hälsovarumärke att ge bra tips och inspiration. Mårten har lång erfarenhet av att hjälpa människor att uppnå sina hälso- och träningsmål och vi hoppas att hans gedigna kunskap och entusiasm kan inspirera våra kunder i deras vardag, säger Gustav Hasselgren, VD för Health and Sports Nutrition Group.

Star Nutrition är ett svenskt kvalitetsmärke grundat 1999 med ett brett utbud av innovativa kosttillskott som optimerar och maximerar din prestation. Det är därför Star Nutrition har blivit det mest sålda kosttillskottet i norra Europa. Idag finns Star Nutritions produkter på nätet (Gymgrossisten.com), i specialistbutiker (Gymgrossistenbutiker), på gym (exempelvis SATS) och i dagligvaruhandeln (exempelvis ICA och Coop).
187 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page