top of page
Sök
  • Skribentens bildHSNG AB

En nytändning för Gymgrossisten

26 MAJ 2020 08:10

Under våren lanseras nya Gymgrossisten.com, som är snabbare, enklare att navigera, har ett helt nytt utseende och ett bredare sortiment. En uppfräschad visuell identitet och kommunikationsmanér ska göra varumärket mer tillgängligt för fler.

– Vi har uppdaterat Gymgrossisten för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse och hjälpa fler att hitta det de behöver för sin träning. Vi vill vara en destination för den som vill leva ut sitt träningsintresse och kunna erbjuda allt för den som styrketränar på gymmet, i crossfit-boxen eller hemma, säger Viktor Gullbrand, ansvarig för Gymgrossisten. Störst skillnad kommer den som besöker Gymgrossisten via mobilen att märka. Innehållet laddas nu betydligt snabbare och designen är anpassad för mobilen. Sökfunktionen och navigering har förbättrats och plattformen har AI-stöd som över tid kommer att kunna förbättra upplevelsen ytterligare.


Gymgrossisten har funnits sedan 1996 och var en av pionjärerna inom e-handel för gymträning. Bland produktutbudet finns bland annat kosttillskott, träningskläder, utrustning och träningstillbehör. Gymgrossisten erbjuder fri frakt, fria returer och lägsta pris-garanti. På sajten finns även recept, produktguider och gratis kost- och träningsplaner.

– Styrketräning är nu den näst vanligaste träningsformen efter promenader. Precis som det finns specialistbutiker inom till exempel löpning och sportmode är det självklart för oss att det också ska finnas en riktigt bra destination för alla oss som älskar gymträning och styrketräning i alla dess former, säger Viktor Gullbrand. 

Om Gymgrossisten Gymgrossisten grundades 1996 och finns även i Finland, Norge och Danmark. Gymgrossisten ägs av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB. HSNG äger även varumärkena Bodystore, Star Nutrition och Fitness Market.


402 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page