top of page
Sök
  • Skribentens bildHSNG AB

HSNG renodlar onlineverksamheten och satsar nordisktHSNG har i flera års tid haft ett samarbete med franchisetagaren PRU som under namnet GymgrossistenButik drivit fysiska butiker. HSNG är i en expansiv fas där den stora tillväxten för bolaget sker online och med nordiskt fokus under Gymgrossisten.com.


- I konsumentbeteendet kan vi se en tydlig preferens för onlineköp av våra produkter där stort och konkurrenskraftigt utbud och snabba leveranser är avgörande delar i köpbeslutet, säger Johan Görgård, vd HSNG.


- Vi är bäst på att driva e-handel och PRU är bäst på att driva butiker. Vi har haft ett långsiktigt och värdefullt samarbete under många år, men nu vill vi växla upp och fokusera på nordisk e-handelsexpansion. Jag är övertygad om att PRU kommer bli fortsatt framgångsrika under eget varumärke och är väldigt glada över att de kommer fortsätta sälja våra produkter från varumärket Star Nutrition, säger Johan Görgård, vd HSNG.


HSNG väljer av strategiska skäl att avsluta samarbetet med franchisetagaren PRU för att låta båda aktörer ägna sig åt den verksamhet vi är bäst på inom respektive fält. HSNG vill fullt ut kunna fokusera på att utveckla den nordiska e-handelverksamheten och PRU har planer på att utveckla sina butiker under nytt varumärke.

Butikerna kommer att byta namn till Golden Athlete från och med april. Star Nutrition kommer att finnas till försäljning i samtliga butiker även fortsättningsvis.

621 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page