top of page
Robin_edited.jpg

ROBIN JANSSON

Team Manager

Robin arbetar som Team Manager för vår utleveransavdelning. Han och hans team ser till att våra kunder får sina beställningar i tid.
Robin började sin resa som orderplockare 2011. Han har sedan dess utvecklats och fått mer ansvar som områdesledare, Team Leader och är numera Team Manager på utleverans. Att vara Team Manager innebär att planera utefter uppsatta mål, jobba med förbättringar som kan underlätta både för personalens arbete och kundens förväntningar samt hantera oväntade och plötsliga ändringar inom vår logistik.
-Jag gillar mitt arbete! Jag har förmånen att få jobba med underbart härliga kollegor i ett yrke där det ges frihet under ansvar till att hela tiden utvecklas. Chansen finns där, bara man ger allt och tar den när den dyker upp, säger Robin.
Robin gillar utmaningar, att sätta höga mål och sträva efter att uppnå dom är något han och hans kollegor gör varje dag. Lika viktigt är det att bibehålla den goda stämningen, men också att utveckla varje individ för att kunna ge kunden en ännu bättre köpupplevelse. För att lyckas i hans roll behöver man vara en engagerad och lyhörd ledare, att vara tydlig i sin kommunikation och lösningsorienterad av natur.
-Att förstå att varje individ är lika olika och unika är a och o säger Robin.
- Vi är ett härligt gäng där alla är delaktiga och har möjlighet att vara med och påverka. En sak som är riktigt bra med HSNG som arbetsgivare är att de gör väldigt mycket för sin personal. Vi har friskvård, massage och det anordnas olika typer av ”happenings” under året, avslutar Robin.

Robin Jansson: TeamMember
bottom of page